Op 01 juli 2007 zijn we gestart met Food & Drink. We zijn heel erg klein gestart met slechts 2 rekken conserven, wat verpakkingsmateriaal en welgeteld 8 diepvriezers. Onze eerste klanten waren erg geschrokken dat er niet meer producten aanwezig waren bij ons, maar deze klanten zijn wel nog steeds de dag van vandaag klant bij ons.

Het einde van Food & Drink was voor sommigen al helemaal beschreven, maar ondanks de opstartproblemen die we gekend hebben, ging het alles behalve slecht met Food & Drink. Dit eigenlijk allemaal dankzij onze klanten die ons zijn blijven steunen door dik en dun en ons zo hielpen om verder te kunnen groeien. Zo wisten zelfs klanten van ons om de leveranciers te overtuigen om hun producten bij ons in de winkel aan te bieden. Als dat geen trouwe klanten zijn!

Inge heeft enorm hard gewerkt om Food and Drink zo te doen groeien om te komen waar wij vandaag staan, de horecaspecialist van Sint-Truiden en omstreken!

Na 5jaar hebben wij ons aangesloten bij de BS-groep. Op deze manier vertegenwoordigen wij hun als enige hier in Limburg. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij zijn kunnen blijven groeien, dat wij faire prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten en dat wij mee kunnen doen met de promo’s. 

Verder blijven groeien is de boodschap maar dit is alleen maar mogelijk dankzij onze trouwe klanten en natuurlijk dankzij het super team dat wij bij Food & Drink hebben!

Onze winkel

Scroll to Top